Dr Milan Popović, psihijatar i REBT psihoterapeut

 • Spec. Dr  Med. Milan Popović – Specijalista Psihijatrije I REBT Psihoterapeut

  Spec. dr med. Milan Popović rođen je u Loznici, gde je završio osnovnu školu (Banja Koviljača) i Gimnaziju „Vuk Karadžić“. U toku školovanja u Gimnaziji, 4 godine aktivno je pohađao nastavu elektronike u Istraživačkoj stanici Petnica kod Valjeva, gde je stekao i proširiao znanja iz elektrotehnike i elektronike i realizovao svoje naučne projekte na polju elektronike, radiotehnike i medicinske elektronike.

  Nakon završene Gimnazije “Vuk Karadžić” u Loznici, 1996. godine upisuje Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, gde nakon završenih osnovnih studija u trajanju od 6 godina polaže državni ispit i stiče zvanje doktora opšte medicine. Poseduje validnu dozvolu i licencu za rad Lekarske komore Srbije i Beograda.

  Specijalizaciju psihijatrije u trajanju od 4 godine, završio je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

  2018. godine započinje specijalizaciju iz oblasti REBT psihoterapije u okviru „Srpskog centra za RE&CBT psihoterapiju“. Poseduje Diplomu psihoterapeuta Instituta za Kognitivni menadžment iz Nemačke.

  Svoje znanje iz oblasti medicine, Dr Milan Popović unapređivao je kroz kontinuirano učenje i rad, od početka karijere lekara, volontirajući i radeći u Hitnoj pomoći Beograda 194 u trajanju od oko 2 godine.

  Nakon stečenog zvanja doktora opšte medicine, dr Popović radio je na kliničkim ispitivanjima lekova, u farmaceutskim predstavništvima kao lekar i stručni saradnik, a po potrebi i zahtevu radnog mesta i kao grafički i web dizajner, administrator, urednik web sajtova, marketing i IT specijalista.

  Radio je i na poziciji lekara u brojnim domovima zdravlja (Loznica, Mali Zvornik, Beograd – DZ Palilula). Sticanje znanja i radnog iskustva nastavlja u četiri doma za stare na teritoriji Beograda na poziciji lekara opšte medicine, IT specijaliste i menadžera.

  Uporedo sa studijama medicine, specijalizacijom psihijatrije, REBT psihoterapije i redovnim poslovima, Dr Milan Popović usavršava se i bavi širokim spektrom aktivnosti i poslova: avijacija, elektronika, fizika, tehnika, grafički i web dizajn, filmska montaža, programiranje, administracija Windows operativnih sistema i IT sektor, marketing i digitalni marketing, kao i borilačke veštine (karate i Nindjucu), meditacija i joga, gde ostvaruje zavidne rezultate. Bavi se umetničkom fotografijom u slobodno vreme.

  U toku 2019. godine započinje karijeru u Zepter International na poziciji Medical Manager gde u koordinaciji sa medicinskim, IT, marketing, prodajnim i edukativnim sektorom radi na unapređenju rada Zepter Medical Ordinacije i unapređenju prodaje proizvoda Kompanije Zepter International.

  Od decembra 2019. na poziciji Internacionalnog savetnika Filipa Zeptera za marketing, nauku, medicinu i tehniku.

  Od 2016. godine pripada organizaciji Bujinkan, sa sedištem u Japanu, koja na najvišem nivou podučava veštinu drevnih samuraja i ninđi. Trenira japansku Nindjucu ratničku veštinu.

  Od 2020. osnivač je i Predsednik „Asocijacije prirodne i šumske medicine – Forest“

  Python programer, specijalista za razvoj veštačke inteligencije i mašinsko učenje.

  Kontunuirano se usavršava i proširuje znanja iz različitih oblasti medicine, psihologije, psihoterapije, programiranja, razvoja veštačke inteligencije, nauke i tehnike.

  Zagovornik je zdravog života i ima integrativni pristup u rešavanju zdravstvenih problema. Govori srpski, engleski i ruski jezik, učeći i druge jezike.

  Radi u Klinici Zdravlje Plus kao specijalista psihijatrije i REBT psihoterapeut na psihološkoj i psihijatrijskoj proceni za posedovanje i nošenje oružja, vozačke dozvole i zaposlenje. Kao psihijatar i REBT psihoterapeut radi i na Zvezdari u Beogradu u večernjim terminima.

  Otac dve ćerke i suprug.

Čime se bavim

Doktor medicine

Doktor opšte medicine sa velikim znanjem i iskustvom u radu sa mladim i starijim pacijentima.

Specijalista psihijatrije

Specijalista psihijatrije, Medicinski fakultet Univerzitet u Beogradu.

REBT psihoterapeut

REBT psihoterapeut - Institut za Kognitivni menadžment Nemačka

Doktor medicine, specijalista psihijatrije, REBT psihoterapeut

REBT psihoterapeut

REBT psihoterapija je edukativni i direktivni pravac u psihoterapiji koja na brz i efikasan način rešava mnoge probleme iz oblasti psihičkog i emocionalnog života - bes, strah, povređenost, krivica, smanjeno samopouzdanje...

Specijalista psihijatrije

Medicinski fakultet Univerzitet u Beogradu